Manisa'da Bugün

Milli Okçu Begül Löklüoğlu Manisa’da

SPOR

Manisa’nın başarılı okçusu Deniz Zibeller, kendisine idol aldığı Londra’daki Olimpiyatları’nda Türkiye’yi okçuluk sporunda temsil eden milli sporcu Begül Löklüoğlu’nun ziyaretiyle sevindi.

Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu’nda okuyan derslerindeki başarısını spor hayatına yansıtmayı kendisine hedef seçen Deniz Zibeller, bir buçuk yıl önce başladığı Okçuluk sporunda Isparta’da katıldığı Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 2. olmuştu. Antalya’da yapılan yarışmada da 2. lik elde etmişti. Kendisi gibi okçu olan Babası Behiç ve annesi Gülsev Löklüoğlu ile birlikte Deniz Zibeller’e sürpriz ziyarette bulunan Milli Okçu Begül Löklüoğlu, bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Deniz’in elinden kahve içen Milli okçu Begül Löklüoğlu, Deniz’in odasına girdiğinde duvarlar da kendisiyle ilgili resimleri ve haberleri görünce duygulandı. Löklüoğlu, kendi ismini taşıdığı formasını Deniz Zibeller’e hediye etti. Minik Deniz’de formayı giyerek karşı jestte bulundu.

“DENİZ’E HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIM”

Milli okçu Löklüoğlu, “Deniz ileride benim gibi milli okçu olup olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracağından hiç kuşkum yok. Onu hazırlayan hocası Duygu Yardımcıoğlu’nun kendisine yönelik antreman programını çok iyi uygulamasını istiyorum.Deniz’e okçuluk sporunda ulaşabileceği hedeflerinde hem kapım hem de telefonlarım ardına kadar açıktır” dedi. Milli okçu Begül Löklüoğlu’nun ziyaretiyle mutluluğunu dile getiren Manisalı minik okçu Deniz Zibeller ise “Begül ablam benim idolum. Onu her daim rüyamda görüyorum. Bu sporda onun yolunda ilerlemek istiyorum” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.