Manisa'da Bugün

MİLLİ TAKIM MANİSA'DA NEDEN KONAKLAMIYOR?

SPOR

A Milli Takım’ın Çek Cumhuriyeti maç programının açıklanmasıyla Manisa’daki otellerin yeterlilik seviyesi tartışılır hale gelmişti. Konunun nedenlerini Anemon’un patronu Salim Yavaş’a sorduk.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada A Milli Takımımızın 6 Şubat Çarşamba günü saat 20.15’te Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık maçı için 5 Şubat Salı günü İzmir'de Swissotel Grand Efes Otel’de konaklayacağı bildirilmişti. NEDEN MANİSA’DA KONAKLAMIYORLAR?
Manisa’da maç yapacak olmasına rağmen İzmir’de kalma kararının verilmesinin ardından başta sosyal medyada olmak üzere birçok Manisalı futbolsever, bu durumu eleştirmişti. Manisa’daki otellerin yeterlilik seviyesi tartışılır hale gelirken biz de konuyu Anemon Oteller Zinciri’nin patronu Salim Yavaş’a sorduk. “MİLLİ TAKIMI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARDIK”
Anemon Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, A Milli Takımımızın İzmir’de konaklamasının bir tercih meselesi olduğunu ifade etti. Konunun yeterlilikle alakası olmadığının altını çizen Yavaş, “Manisa’nın tek 5 yıldızlı oteliyiz. Bize bu yıldızları boşuna vermediler. Bakanlık tarafından veriliyor. Dolayısıyla otelimizde milli takımımızı ağırlayabilecek her türlü şartlar mevcut. Milli Takımımız keşke Manisa’da kalsaydı. Ay-Yıldızlı ekibimizi Manisa’da ağırlamaktan onur ve gurur duyardık” dedi. “FENERBAHÇE NEREYE GİTSE ANEMON’DA KALIYOR”
Yavaş, Anemon Otellerinin Türkiye’de saygın bir yeri olduğunun altını çizerek, “Türkiye’de 13 ilde otellerimiz var. Fenerbahçe ne zaman Manisa’ya maç için gelse otelimizde konaklıyor. Beşiktaş ve Trabzonspor da öyle. Sadece Galatasaray, Adnan Polat zamanında buradaki maç için İzmir’de kalıyordu. Fenerbahçe, Anemon otelinin olduğu hangi il olursa mutlaka otelimizde kalmayı tercih ediyor. Bu da onların tercihi” diye konuştu. “ÇEK CUMHURİYETİ’Nİ AĞIRLAYACAĞIZ”
Yavaş, federasyonun aldığı kararda iki takımın aynı otelde kalmaması kıstasının da etkili olabileceğini kaydederek, “Planlamayı yaparken Çek Cumhuriyeti’ni de hesaba katmış olabilirler. Bildiğim kadarıyla iki takım aynı otelde kalamıyor. 5 Şubat Salı günü Çek Cumhuriyeti otelimizde konaklayacak. Ama yine de A Milli Takım Anemon’da, Çek Cumhuriyeti Saruhan Otel’de konaklayabilirdi. Bugün Saruhan Otel’in de potansiyel olarak bizden farkı yok” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.