Manisa'da Bugün

Mircea Lucescu'dan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıklama

SPOR

Mircea Lucescu'dan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıklama

Geçtiğimiz sezonlarda A Milli takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu kendi ülkesi Romanya'da bir televizyona verdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. 74 yaşındaki teknik direktör birkaç yıl evvel sarı kırmızılı ekipten teklif aldığını açıkladı.

Galatasaray'ın Mircea Lucescu'ya Yaptığı Teklif Ne?

74 yaşındaki teknik adam Türk Milli Takımına gitmeye karar verdiği zamanlarda sarı kırmızılı ekibin başkanının yanına geldiğini ve Galatasaray'ın başına geçmek için teklif getirdiğini belirtti. Fakat o dönemde takımın başında Igor Tudor olduğu için ve kimseyi işinden etmek istemediğini ve bu nedenle de takımın başına geçmediğini belirten teknik adam bu durumdan çok fazla üzüntü duyduğunu belirtmiştir. Bu nedenle de Milli Takımda görevine devam ettiğini ve Türk Milli takımıyla ve Axessbet ile ülke futboluna katkı sağlamayı hedeflediğini belirtiyor.

Mircea Lucescu'dan Milli Takımın Beklentisi

Deneyimli teknik adam milli takıma geldiğinde kendisinden tek beklentinin takımı gençleştirmek olduğunu belirtiyor. Teknik adam sözlerine şu şekilde devam ediyor. "Geldiğim ilk yılda takımı gençleştiremedim ve Ukrayna karşısında oynadığımız maçta attığımız bir gol iptal edildi.

O zaman maçı yöneten 4 adet İspanyol hakem vardı ve ben bu durumu protesto ettiğim için hakem raporunda bana kırmızı kart gösterildi." şeklinde açıklamada bulunuyor. Kontratı devam etmesine rağmen Federasyon ile görüşme gerçekleştirerek de Türkiye'den ayrıldığını belirtmiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.