Manisa'da Bugün

Mırıldanıyoruz SÜPER LİG’in adını!..

SPOR

Boluspor galibiyetiyle zirveye bir adım daha atan Manisaspor, ligde sessiz ve derinden ilerliyor.

Manisaspor, PTT 1. Lig’de fırtınalar estiyor. Boluspor karşısında kazanarak zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkını iyice kapatan Manisaspor için “Süper Lig” sesleri yükselmeye başladı.

ÇİZİLEN TABLO HARİKA

Ligdeki ilk yenilgisini Adana Demirspor deplasmanında alan Manisaspor, bu maçın ardından çok önemli puanlar topladı. Sırasıyla Tavşanlı Linyitspor’u 4-0, Göztepe’yi 1-0 yenen Tarzan, geçen hafta Samsunspor ile golsüz berabere kalmıştı. Siyah-Beyazlılar, bu haftada Boluspor’u 2-1 yenerek son 4 haftada 10 puan toplamış oldu. Siyah-Beyazlılar, yediği 7 golle halen ligin en az gol yiyen takımı unvanını elinde bulunduruyor.

ŞİMDİ SIRADA RİZE VAR

21 puana ulaşan Tarzan, pazar günü saat 14.00’te konuk edeceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına salı günü start verecek. Teknik Direktör Reha Erginer, ligde alınan bir galibiyetin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Her takım her takımı yenebiliyor. Ligin üstü, puan olarak birbirine çok yaklaştı. Hiç umulmadık takımlar ligin altında. Gerçekten zorluk seviyesi yüksek bir ligde mücadele ediyoruz. Biz iyi bir ivme yakaladık. Umuyorum bu çıkışı Rize önünde de sürdürürüz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.