Manisa'da Bugün

Mnisa Büyükşehir Belediyesporlu İsmail: "Yuvama döndüm"

SPOR

MANİSA, ()- ÜÇÜNCÜ Lig 1'inci Grup ekiplerinen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Göztepe'den 1 yıllığına kiraladığı kanat oyuncusu İsmail, "Yuvama dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Turgutluspor altyapısından yetiştikten...

MANİSA, ()- ÜÇÜNCÜ Lig 1'inci Grup ekiplerinen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Göztepe'den 1 yıllığına kiraladığı kanat oyuncusu İsmail, "Yuvama dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
Turgutluspor altyapısından yetiştikten sonra bir dönem Manisaspor'da da forma giyen genç futbolcu, "Manisa benim evim. Burada olmak benim için mutluluk verici. Büyükşehir Belediyespor geçen sezon 2'nci Lig'i kıl payı kaçırdı. İnşallah bu sene benim de katkılarımla hedefe ulaşacak" dedi. 21 yaşındaki İsmail Köse, yeşil beyazlı kulüple sözleşme imzaladıktan sonra Afyonkarahisar'a giderek kampa katıldı.
Bu transferde kendilerine kolaylık sağlayan Göztepe'ye teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ise, "İsmail, Manisaspor ve Turgutluspor'dan tanıdığımız kaliteli bir oyuncu. Kendisi zaten Manisa'nın evladı. Ondan beklentilerimiz büyük. Bu beklentilerimizi boşa çıkarmayacağına inanıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.