Manisa'da Bugün

MURAT TOSUN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

SPOR

Murat Tosun, Manisaspor'un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Kartepe kampında açıklamalarda bulundu.

 Kartepe kampında çok yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Murat Tosun, “Burada yorulsak da çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yeni hocamızla da yeni bir hava yakaladık. Takımda herkes pozitif bir bakış açısına sahip. Kimse çalışmaktan kaçmıyor, gerçekten yorulana kadar çalışıyor. Herkesin bir gayret içinde olması çok güzel. Burada her şey istediğimiz gidiyor.” dedi.

 

Manisaspor’un karakterli isimlerden oluşan bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Murat Tosun, “Geçen sezon play-off finali oynayarak gösterdiğimiz başarı da bunun büyük katkısı var. Bu sezonda aynı kadro yapımız devam ediyor. Genç olsun, tecrübeli olsun herkes birbirine saygı duyuyor. Hocamıza saygımız var, hocamızın da bize saygısı var. Çok güzel bir takım oldu. İnşallah bu takım bozulmaz. Çünkü böyle yapıdaki bir takım 4-5 sene boyunca hep başarıya gider.” diye konuştu.

 

Murat Tosun sözlerinin devamında bu sezon da oldukça genç bir kadro yapısına sahip olduklarını kaydederek, “Bizim gençlerimiz çok karakterli oyuncular. Bu şekilde çalışmaya devam ederlerse çok iyi yerlere gelirler. Bizde ağabeyleri olarak onlara örnek olmaya çalışıyoruz. Çok yetenekli arkadaşlarımız var. İlerleyen yıllarda kendilerinden oldukça söz ettireceklerdir. Kendilerine çok güzel bir fırsat verildi. Bu fırsat kolay kolay gelmez. Her kulüpte böyle fırsatlar verilmez. Genç arkadaşlarımız kendilerine bu fırsatı verenleri mahcup etmemeliler.” dedi.

 

Ligde geçen sezon play-off finali oynadıklarını ve yeni sezonda bunun üstüne çıkmayı hedeflediklerini belirten Murat, “Geçen sezon takım olarak başarı bir sezon geçirdik. Geçen sezon benim açımdan da her şey güzeldi ama önümde iyi bir sezon geçiren Kahe vardı. Beklemek zorundaydım, sabırla ve saygıyla bekledim. Bu sezon ise eski Murat Tosun’u izlettirmek istiyorum. Takımımızın da benimde hedefim, kazasız belasız güzel bir sezon geçirip kesinlikle süper lige çıkmak. Yeni sezon benim açımdan da çok önemli bir sezon olacak. İyi çalıştığımız sürece hedefimize ulaşabiliriz.” diye konuştu.

 

Murat Tosun sözlerinin sonunda ise taraftardan geçen sezondan daha fazla takımına sahip çıkmasını isteyerek, “İnişler çıkışlar her zaman olacak. Taraftarımız zor dönemlerimizde de yanımızda olmalı.” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.