Manisa'da Bugün

MUSTAFA REŞİT AKÇAY BASKIYI KALDIRAMADIK

SPOR

AKHİSAR Belediyespor'u deplasmanda 4-0 yenererek 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Rize'ye başımız dik ve moralli dönüyoruz" dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi oynayıp soyunma odasına 3-0 önde girdiklerini, ikinci yarıda da skoru 4-0'a taşıdıklarını hatırlatan Hikmet Karaman, "Evinde bu sezon hiç yenilmeyen ve etkili oynayan bir takımı mağlup etmek çok önemli. Bu açıdan futbolcularımı kutluyorum. Ancak lig uzun bir maraton. Balıkesirspor'un galip gelmesi ligi renklendirdi. Herkesin ayağını denk alması gerekiyor" diye konuştu.

AKHİSAR:"BASKIYI KALDIRAMADIK"

Karşılaşmanın ardından üzgün olduğunu dile getiren Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, "Maçın altında kaldık. Bizim için büyük önem taşıyan karşılaşmanın üzerimizde oluşturduğu baskıyı kaldıramadık. Şu ana kadar en dirençsiz ikinci müsabakamızı oynadık. Kazanmak için her şey hazırdı ama gollerin erken gelmesi bizi direnç olarak zayıflattı. Bu sezon evimizde ilk kez yeniliyoruz. Bu çok üzücü" dedi.

Bir grup taraftarın istifa çağrısını değerlendirden Mustafa Reşit Akçay, "Vereceklerimin olmadığı yerde ben zaten durmam. Ancak taraftarla seyirci ayrıdır. Bugün bir grup seyirci bağırdı. Fakat unutulmasın ki bu takımın 17 puanı var, 11'inci sırada ve bu sezon ligde ilk kez yenildi. Ocak ayları takımlar için bir organizasyon dönemidir. Bizde de ocak ayında neler yaşanacağı belli olmaz" diye konuştu.

Akçay, 3 oyuncusu Güray, Bilal ve Uğur'a gelen transfer tekliflerinin takımı nasıl etkilediği sorusuna da, "Puzzle'ın bir kaç parçası eksik eksildiği zaman o fotoğrafı, tam olarak göremezsiniz. Biz de şu anda o durumdayız" cevabını verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.