Manisa'da Bugün

Real Madrid Ozan Kabak’a Talip Oldu

SPOR

Real Madrid Ozan Kabak’a Talip Oldu

Ozan Kabak adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezona kadar Galatasaray takımın alt yapısında mücadele ederken, şuan ismi Real Madrid ile beraber anılıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in oyuncusu as takıma çıkardığı andan itibaren hayatı değişen ismin adı yine transfer dedikoduları arasına girdi. Hem de bu sefer çok ciddi bir adresten teklif geliyor. Real Madrid yeniden Zidane ile anlaşırken, tecrübeli teknik adamın takımda görmek istediği genç isim Ozan Kabak oldu. Başarılı oyununu buraya taşımak istiyor. Keyif dolu mücadeleler Betitbet kalitesi ile tavan yapıyor.

Terim’in Yıldızlaştırdığı İsimden Dev Adım

Fatih Terim’in güvenerek kadroya aldığı hatta şampiyonlar liginde dahi genç isme şans verdiği oyuncu için gelen talipler son derece yüksek olmaya devam ediyor. Ozan Kabak performansını sahaya yansıtmayı başarırken, gelen tekliflerinde herkes için sevindirici bir durum haline geldiğini belirtelim. Tüm heyecan Betitbet Mobil ile özel hale geliyor. Futbol severlerin merak ettiği ve yakından takip etmek istediği anlara uzak kalmak istemeyeceksiniz. Son derece çekişmeli anların yaşanmaya başlaması ile beraber süreçte daha ilgi çekici bir hale geliyor.

Ozan Kabak’ın Yükselişi Durdurulamıyor

Sarı kırmızlı ekipte elde ettiği başarılar ile ilk olarak Stuttgart takımına transfer olan isim şimdide A milli takım ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bu hayalini de gerçekleştiren ismin dev kulüplerde oynama arzusuna erişmesine de çok kısa bir süre kaldı. Performansı ile göz dolduran ismin nasıl bir başarı sergileyeceği de merak ediliyor. Atılacak olan adımların çok değerli olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Yaşanacak olan heyecan verici süreci kesintisiz biçimde avantajlı olarak takip edebileceksiniz. Artan çekişmeye uzak kalmayın. Ekranlara gelen çekişme son derece değerli hale geliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.