Manisa'da Bugün

REHA ERGİNER ADANA DEMİRSPOR MAÇINI YORUMLADI

SPOR

PTT 1. Lig Play-off ilk maçında, deplasmanda Adana Demirspor’u 2-0 mağlup eden Manisaspor, ikinci maç için avantaj sağladı.

 Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Durtuluk ise, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Evet iki ayaklı bir maç; deplasmanda oynamak küçük bir avantaj sağlıyordu bu avantajı iyi değerlendirdik. Öncelikle gol yemeden galip geldiğimiz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.
Maç boyunca takım savunmasını iyi yaptıklarını ifade eden Durtuluk, taktiksel ve disiplinli oyunun sonucunda maçı kazandıklarını kaydetti. Durtuluk, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Oyunun genelinden memnunum. Ama bu iki ayaklı maçın sadece birinci ayağıydı. Perşembe günü çok önemli bir 90 dakika daha var. O maça da çok iyi hazırlanıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz.”
Manisasporlu oyuncu Cem Sultan da erken gelen golün, rakiplerinin sistemini bozduğunu söyleyerek, “Taraftar en büyük güçleriydi bu sefer taraftarı da karşılarına aldı takım. Rahat oynadık diyebilirim. Bizim takımın en büyük özelliği mücadele gücü. Umarım ikinci maçta da alacağımız iyi bir netice ile finale kalırız” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.