Manisa'da Bugün

ROBERTO CARLOS'UN HEDEFİ 4 MAÇTA 8 PUAN

SPOR

AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, pazar günü Sivas deplasmanıyla başlayıp Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe (D) ve İstanbul Başakşehir karşılaşmasıyla son bulacak 4 haftalık periyotta 8 puan hesapları yapıyor.

İç sahada üst üste oynadıkları Eskişehirspor ve Balıkesirspor randevularından 2 puan çıkarabildiklerini söyleyen Brezilyalı çalıştırıcı, "Aslında 6 maçta hedefimiz 10 puandı. 2 haftada 2 puan aldık. Bu durumda kalan 4 maçta 8 puan toplayabilirsek, hedefimize ulaşmış oluruz" şeklinde konuştu.

1.5 yıl çalıştırdığı Sivasspor'a rakip olmanın duygusal yönlerine değinen Roberto Carlos, "Önemli işler yaptığıma inandığım Sivas'ta çok yakın dostlarım oldu. Orada sevgiyle karşılanacağız. Centilmence bir mücadele olacağına inanıyorum. Ama biz sonuçta oraya puan almaya gidiyoruz" dedi. 

Yeşil siyahlı ekipte sakatlıkları devam eden Ricardo Vaz Te, Zokora ve Ahmet Cebe ile idman eksiği bulunan Lualua kadroya dahil edilmedi. Akhisar Belediyespor'da teknik heyet 3 sarı kartı bulunan Merter, İsmail ve Gekas'ı kart görmemeleri konusunda uyardı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.