Manisa'da Bugün

Sait Karafırtınalar: Manisaspor için Umut ve İsmail önemli kayıp

SPOR

MANİSASPOR Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yeni sezon öncesi takımdan ayrılan oyuncular arasında Umut Gündoğan ve İsmail Haktan'ın önemli kayıp olduğunu söyledi.

Galatasaray'dan kiralanan Umut'un kulübüne döndüğünü, ismi teşvik primi olaylarına karışan İsmail'in ise kadro dışı bırakıldığını hatırlatan Karafırtınalar, "Geçen hafta gelen transfer yasağı yüzünden bu oyuncuların yerini doldurma imkanımız kalmadı. Umut'un ayrılması orta sahada, İsmail'in yokluğu ise kanatlarda sıkıntı yarattı. Özellikle ön taraftara süratlı bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Artık bu eksikleri kendi bünyemizden tamamlama yoluna gideceğiz" diye konuştu.
İsmail Haktan'ın geri dönüş yolunun kapalı olmadığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Başkanımızın da açıkladığı gibi, TFF Etik Kurulu suçsuz bulursa, İsmail takıma dönecek. Bence çocuğun suçu yok. Kendisiyle ilgili umutlarım devam ediyor" ifadesini kullandı.
Emrullah Şalk ve Göktuğ Bakırbaş'ı transfer ederek kaleci sorununu çözdüklerini, üçüncü kaleciyi de altyapıdan alacaklarını kaydeden Karafırtınalar, "Geçen sezon da benzer sıkıntılar yaşamamıza rağmen mücadeleyi asla bırakmadık. Bu sezon da başarılı olacağımıza inanıyorum. Koşullar kötüymüş, sıkıntı varmış, bunlara bakmayacağız. Biz iyi bir takımız" dedi. 


KENTİN DİNAMİKLERİ HAREKETE GEÇMELİ
Manisaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, taraftarların kulübün borçlarını ödemek için başlattığı yardım kampanyalarının manevi olarak da kendilerine güç verdiğini söyledi.
Karafırtınalar, "Başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan paralar çok cüzi rakamlar.
Ancak küçük olsa bile manevi anlamda bizi güçlü kılıyor. Taraftarlarımıza minnet borçluyuz.
Biz kendi üzerimize düşeni yapıyoruz. Fakat asıl destek başka yerden gelmeli. Manisa'nın dinamiklerinin harekete geçmesi gerekiyor. Manisaspor önemli bir marka. Tüm şehir bu markaya sahip çıkmalı" diye konuştu.


FOTOĞRAFLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.