Manisa'da Bugün

Salihli Belediyespor'da Hedef: Üç Puan

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 8.Grupta mücadele eden Salihli Belediyespor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Emirdağspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 8. Grupta mücadele eden Salihli Belediyespor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Emirdağspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Oynadığı üç maçta iki galibiyet, bir beraberlik alarak ikinci sırada bulunan Salihli Belediyespor bu hafta da galibiyet alarak yoluna devam etmek istiyor. Teknik Direktör Hasip Ertürk
nezaretinde tesislerde hazırlıklarını sürdüren Salihli Belediyespor, dünkü idmanında çift kale maç yaptı. İdman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hasip Ertürk, geçen hafta oynadıkları Afyonkarahisar maçından farklı bir galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, " Bizim açımızdan kolay bir maçtı. Bu hafta kendi evimizde yine bir Afyon takımı olan Emirdağspor'u konuk edeceğiz. Hedefimiz galibiyet alarak yolumuza devam etmektir. Taraftarımızın da desteği ile maçı kazanacağımıza inanıyorum. Biz bunu başarabilecek güçteyiz. " dedi.

Salihli Belediyespor, Pazar günü saat 14.30'da Ramiz Turan Stadyumu
'nun da Emirdağspor'u ağırlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.