Manisa'da Bugün

SALİHLİ UŞAK’TA GAZA BASTI 1-2

SPOR

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirveye oynayan temsilcilerimizden Salihli Belediyespor, Uşak İl Özel İdarespor deplasmanında kazanmayı başardı.

Zorlu deplasmandan 2-1’le galip ayrılan konuk ekibi galibiyete taşıyan golleri Serhat attı. Salihli Belediyespor bu sonuçla ligdeki puanını 39’a çıkardı ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Salihli Belediyespor, önümüzdeki hafta sahasında lider Balçova Belediyespor’u konuk edecek. Salihli ile Balçova arasında 5 puanlık fark bulunuyor.

BELEDİYESPOR KÜLLERİNDEN DOĞDU

BAL Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen bir diğer temsilcimiz Manisa Belediyespor ise 2-0 geriye düştüğü maçta Manisa Özel İdarespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 etti. Ertuğrul Dilek’te oynanan maça iyi başlayan Özel İdare, 25.dakikada Burak Yıldız ile öne geçerken, 4 dakika sonra Aladdin durumu 2-0’a taşıyarak ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda toparlanan konuk ekip Belediyespor, 72.dakikada Samet ile farkı bire indiren golü buldu. 78. dakikada Metin’in penaltıdan kaydettiği golle durumu 2-2 getiren Yeşil-Beyazlılar, 89. dakikada Cüneyt ile 3-2 öne geçerek önemli bir galibiyete imza attı. Özel İdarespor’dan Nurettin ile Belediyespor’dan Suat 87. dakikada maçın hakemi Burak Olcar tarafından kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.