Manisa'da Bugün

SALİHLİ'DEN GALATASARAY DAIKIN GEÇTİ 0-3

SPOR

Voleybol Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası 2. Etap rövanş maçında Galatasaray Daikin, 2. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'u 3-0 yendi. Galatasaray Daikin, dörtlü finale kaldı.

Salihli Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Galatasaray Daikin 25-21, 25-16 ve 25-13’lık setlerle maçı 3-0 kazandı. Maça çok sayıda taraftar ilgi gösterirken, maç öncesi miniklerin jimnastik gösterisi seyircilerden alkış aldı. Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, “Önemli olan yarı finale çıkmamızdı. Onu da başardık. Çok mutluyum. İstanbul’daki maçtan daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Birinci setin bazı bölümlerindeki hatalarımız haricinde gerçekten iyi oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah yarı finalden finale çıkarız” dedi. Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gül İlter ise, “Sporcularım iyi mücadele ettiler. İnşallah bu sezon mücadele ettiğimiz ikinci ligden birinci lige çıkarız. Salihli Belediyespor olarak Salihli halkına daha güzel günler yaşatmak istiyoruz. Onlar her şeyin en iyisine layık. İnşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.
Öte yandan Salihli Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı binden fazla taraftar izledi ve maç boyunca takımlarına destek verdi.

Salon: Salihli
Hakemler: Hakkı Demirhalay, Arzu Emiroğlu
Salihli Belediyespor: Ayşe, Ceyda, Evgeniya, Selen, Nihal, Nida (Zehra, Merve, Gizem, Özlem, Dilek)
Galatasaray Daikin: Neriman, Nilay, Calderon, Derya, Gamze, Ecem, Özgenur, Selime, Necla, Sinem, Simon, Eleanoro
Setler: 21-25, 16-25, 13-25
Süre: 65 dakika (25,20,20)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.