Manisa'da Bugün

ŞAMPİYONA SIRILSIKLAM KARŞILAMA

SPOR

Antalya'da şampiyon olan Manisaspor U16 Takımı, akşam saatlerinde Manisa'ya döndü, gençler Naci Duman'ın önderliğindeki organizasyonda görkemli bir şekilde ağırlandı.

Coca Cola Akademi liginde büyük bir başarıya imza atarak şampiyon alan Manisaspor U16 Takımı, Antalya dönüşü görkemli bir kutlamayla karşılandı. Güçlü rakiplerini geride bırakarak namağlup Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Manisaspor'un gençleri, yoğun yağışa rağmen Naci Duman'ın önderliğinde Manisa Belediyesi'nin destekleriyle Manolya'da ağırlandı.

MEŞALELER YAKILDI, YER GÖK İNLEDİ

Akşam saatlerinde Manisa'ya gelen Manisaspor U16 Takımı, daha sonra konvoylar eşliğinde Manisa Sekiz Eylül havuzunun bulunduğu meydana geldi. Manisa'nın deneyimli teknik adamı Naci Duman, teknik heyeti ve futbolcuları tek tek kurulan platforma çağırdı. Manisaspor U16 teknik heyeti Tansu Yanık. Hasan Sarıkaya ve İsmail Özinal ve futbolculara çiçek verildi. Daha sonra yüzüncü yıl marşıyla şampiyonluk kupası kaldırıldı. Meşaleler yakıldı ve "Şampiyon Manisaspor" sesleriyle ortalık bayram yerine döndü.
YARINKİ MAÇTA YİNE TÖREN VAR


Antalya'da yapılan Türkiye Finallerinde şampiyon olmayı başaran Manisaspor U16 Takımı için yarın da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda tören düzenlenecek. Manisaspor-1461 Trabzonspor maçı öncesinde yapılacak olan kutlama töreninde genç futbolcular taraftarların önünde şampiyonluk turu atacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.