Manisa'da Bugün

ŞAMPİYONDAN BÜYÜK VEFA

SPOR

Manisa 2’nci Amatör Küme B grubunun şampiyonu olarak 1’nci Amatör Kümeye çıkma başarısı gösteren Turgutlu temsilcisi Alemspor büyük bir vefa örneği gösterdi.

 Geçtiğimiz aylarda talihsiz bir şekilde sokak ortasında başından vurularak öldürülen Alemspor’un kaptanı olan Mahmut Karadeniz’i takımı unutmadı ve kazanılan şampiyonluğu hayatını kaybeden kaptanlarına armağan ettiler. Bugün Irlamaz Tesislerinde düzenlenen kupa törenine Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, Alemspor takım yöneticileri ve bir çok taraftar katıldı. Alemspor’lu futbolcular hayatını kaybeden takım arkadaşları Mahmut Karadeniz’in fotoğrafı bulunan baskılı üzerinde “Bu Kupa Senin İçin” yazılı tişört giydiler. Duygulu anların yaşandığı törende kupayı Serhat Orhan takdim etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan: “ Alemspor, Turgutlu’da köklü bir spor kulübüdür. Gösterilen bu vefa örneği tüm futbol kulüplerine örnek olacak niteliktedir. Buruk bir sevinç yaşayan takım tahlisiz bir şekilde hayata gözlerine yuman arkadaşlarını unutmadılar. Önümüzdeki sezon Alemspor başta olmak üzere tüm amatör kulüplerimize destek olacağız. Alemspor’a 1’nci Amatör Küme’de başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Takım şampiyonluk kupasını aldıktan sonra hep beraber Turgutlu Belediyesi Kabristanına giderek takım arkadaşları Mahmut Karadeniz’in kabrini ziyaret ettiler. Ayrıca Mahmut Karadeniz’in küçük kızı Derinsu Karadeniz’de babasının fotoğrafının basılı olduğu tişörtten giydi ve şampiyonluk kupasını kaldırdı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.