Manisa'da Bugün

SANAYİSPOR'DA ÜNAL DEPREMİ

SPOR

Manisa 1. Amatör Lig A Grubu’nu bitime 3 hafta kala şampiyon bitirmeyi garantileyen ve Süper Amatör Lig biletini alan Manisa Sanayispor’da şok bir gelişme yaşandı

Takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan şu ana kadar sadece 4 gol yiyen başarılı eldiven Ünal İçöz’le yollar ayrılıyor. Teknik Sorumlu Rıdvan Türküler ile tartıştığı öğrenilen Ünal’ın, parasal konularda sorun yaşadığı ve bu nedenle takımla yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. Konuyla ilgili sorulara kaçamak cevaplar veren Ünal, “Henüz daha başkanımızla görüşmedim. Sanayispor’da çok mutluyum; ama hocamız Rıdvan Türküler’le birkaç problemim oldu. Akgün maçına çıkmamayı ben istedim. Kimseye kırgın değilim” dedi. GÜRDİL: “KİME NE SÖZ VERDİYSEK TUTTUK”
Konuyla ilgili Sanayispor İkinci Başkanı Tamer Gürdil, merak edilenleri yanıtladı. Manisa Sanayispor’da parasal problemin yaşanmadığına dikkat çeken Gürdil, kime ne söz verildiyse hepsinin tutulduğunu söyledi. Kaleci Ünal’a en yakın olan insanın kendisi olduğunun altını çizen Gürdil, “İki sezondur onu ben çalıştırıyorum. Dolayısıyla onun başarısında benim de payım var. İki haftadır özel işlerim sebebiyle idmanlara gidememiştim. Rıdvan hocayla tartışma yaşadıkları iddiasını takım içinden kimse teyit etmiyor. Ünal’la da görüştüm. Bizde galibiyet primleri bir sonraki haftanın son antrenmanında dağıtılır ya da maçtan sonra yenilen yemekte verilir. Yani ortada parasal bir sorun yok. Ona delikli kuruş borcumuz yok” diye konuştu. “SANIRIM BİRAZ ÖZEL İLGİ İSTEDİ”
Ünal’ın halen Sanayispor’un oyuncusu olduğunu ifade eden Gürdil, “Kendince farklı düşünceleri var sanıyorum. Ünal’a ne söz verildiyse tutuldu. Maça gelmemesinin tutumu ne olur onu önümüzdeki yönetim kurulu toplantısında gündeme alacağız. Anladığım kadarıyla Ünal biraz daha fazla özel bir ilgi istedi. Her başarılı kalecinin böyle istekleri olmuştur zaman zaman. Bizler Ünal’ı seviyoruz” diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.