Manisa'da Bugün

SANAYİSPOR'DAN HAYRULLAH SOLMAZ'A ZİYARET

SPOR

Manisa Sanayi Spor Kulübü Başkanı Ogün Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’ı ziyaret etti.

 2013 Nisan ayının son günü yapılan olağan kongre ile Manisa Sanayi SporKulüp Başkanlığına seçilen Ogün Şen, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Şen’e, Başkan Yardımcıları Şerif Sandıkçı ve Tamer Gürdal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Hikmet Gahya ve Murat Arslan eşlik etti.
Ziyaret sırasında konuşan Manisa Sanayi Spor Kulüp Başkanı Ogün Şen, kulüplerinin çalışmaları hakkında Başkan Solmaz’a bilgi verdi. Öncelikli hedeflerinin daha geniş kitlelere hitap etmek olduğunu dile getiren Şen,”Sanayi Spor Kulübümüzü daha ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmaktayız. En büyük hedeflerimizden birisi tesisleşerek, gençlerimiz için düşündüğümüz çalışmaları hayata geçirmektir.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Genel Meclisi olarak spora ve sporcuya çok önem verdiklerini ifade etti. Başkan Solmaz, “Sporun gençlerimiz üzerinde çok büyük olumlu etkileri olduğunu hepimiz biliyoruz. Üstenmiş olduğunuz görev kutsal bir görevdir. Spor vasıtasıyla gençlerimize sahip çıkarak onları sosyal hayatın içerisinde yer edinmelerini sağladığınız için şahsınıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Manisa Sanayi Spor Kulüp Başkanı Ogün Şen, ziyaret sırasında Başkan Solmaz’a çiçek takdim ederken, Başkan Yardımcısı Şerif Sandıkçı ise kulübün flamasını hediye etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.