Manisa'da Bugün

SERTAN VARDAR YUVAYA GERİ DÖNÜYOR

SPOR

SPOR Toto Süper Lig'in ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışan Akhisar Belediyespor, daha önceden anlaşmaya vardığı İstanbul Başakşehirli sol bek Orhan Taşdelen ve Sivassporlu orta saha Pekin Köşnek'le sözleşme imzalarken Sertan Vardar'ı da yuvaya döndürdü.

 Orhan ve teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor'dan öğrencisi olan gurbetçi Pekin, attıkları imzayla kendilerini 2.5 yıllığına yeşil siyahlı renklere bağladı. Yönetim, Akhisar Belediyespor'da daha önce şampiyonluk da yaşayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Sertan'la prensipte anlaştı.

Akhisar Belediyespor 2011-12 sezonunda PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki Sertan, Süper Lig'de 2 yıl Akhisar forması giydikten sonra sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yolunu tuttu. Yönetime dönmek istediği yönünde haber yollayan ofansif orta saha oyuncusu için Roberto Carlos'un onayı alındı. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Transferde bünyemize uygun 1 ya da 2 oyuncuyu daha alabiliriz" dedi. 

Akhisar Belediyespor, transferde daha önce Galatasaray'dan Yiğit, West Ham United'dan Ricardo Vaz Te, Braga'dan Custodio Castro'yu kadroya kattı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.