Manisa'da Bugün

SOMA'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

SPOR

1990'lı yıllarda fırtına gibi esen ve sonrasında büyük düşüşe geçen Soma futbolu, Somaspor ile birlikte yeniden dirildi.

1990'lı yıllarda fırtına gibi esen ve sonrasında büyük düşüşe geçen Soma futbolu, Somaspor ile birlikte yeniden dirildi. Geçtiğimiz yıl Bal ligi'nin kapısından dönen yönetimin istikrarlı yönetim anşayışı ve Somalı taraftarların büyük desteği ile bu sene direk olarak çıkan Somaspor artık hedefi 3. lig olarak belirledi. Maçın ardından başta Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma Kömürleri Genel Müdürü Ramazan Doğru, İmbat A.Ş adına Fatih Arslancan, Siyah İnci taraftarları ve futbolcular Cengiz Topel Meydanında ve Atatürk Caddesi üzerinde geç saatlere kadar Şampiyonluğu kutladı.
"TARAFTARIMIZ MÜTHİŞ"
Manisa Süper Amatör Lig A-grubunu ve Play-Off karşılaşmalarını da lider bitiren Soma Spor’un Başkanı Gökhan Gür yaptığı açıklamada, çoğu profosyonel Kulüplerde bulunmayan bir taraftara sahip oldukları için gurur duyduklarını ve Soma Spor taraftarının her şeyin en mükemmelini hak ettiğini söyleyerek, ‘Biz bu sezon şampiyon olarak, büyük taraftarımıza layık olacağız demiştik. Ve bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için çok sevinçliyiz”’ dedi.
BAL'a yükselen siyah-beyazlıların Başkanı Gür, başarılarındaki en büyük etkenin hiçbir maç kendilerini yalnız bırakmayan iç saha ve deplasman ayırt etmeden her maçta takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen Soma Spor taraftarı olduğunu söylerken, ‘Biz Yönetim Kurulu olarak bütün mesaimizi takımımız için harcıyoruz, Teknik kadro, futbolcularımız ve taraftarımız bir bütün olduk. Alaşehir Belediyespor deplasmanında 3 puanı 3 golle alıp mutlu sona ulaşmamız bunun en güzel örneğidir.” dedi. Ayrıca Gür, siyah-inciler taraftar gurublarına da önümüzdeki hafta için kutlama sözü verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.