Manisa'da Bugün

SOMASPOR KENDİNE GELDİ:2-0

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme playoff maçlarının 5. haftasında Somaspor sahasında ağırladığı Sarıgöl Gençlerbirliği'ni Atilla ve Cenk'in attığı kafa golleriyle 2-0 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Lig Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme playoff maçlarının 5. haftasında Somaspor sahasında ağırladığı Sarıgöl Gençlerbirliği'ni Atilla ve Cenk'in attığı kafa golleriyle 2-0 mağlup etti. 
Son iki maçında Alaşehir ve Kırkağaç Acar İdmanspor'a son dakika golleriyle mağlup olan Somaspor, kendi sahasında Sarıgöl Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek Bal ligine çıkabilmek için büyük avantaj elde etti.
Taraftarının muhteşem desteğini arkasına alan Somaspor, 50. dakikada Atilla'nın muhteşem uçan kafasıyla 1-0 öne geçti. İkinci yarıda üstünlüğü kaptırmayan Somaspor, 90. dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Cenk'in golüyle rakibini 2-0 mağlup etti. Gruptaki diğer maçta Alaşehir Belediye'de kendi sahasında Kırkağaç Acar İdman'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Alaşehir Belediye 10 puanla zirvede yer alırken, Somaspor 9 puana çıkarak 2. sıradaki yerini korudu. Kırkağaç 6, Sarıgöl'de 4 puanda kaldı.
Önümüzdeki Pazar günü Alaşehir Belediyespor ile Somaspor, Alaşehir'de şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Kazanan takım direk olarak Bal Ligine çıkacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.