Manisa'da Bugün

SOMASPOR ŞAMPİYON GİBİ

SPOR

Kırkağaç'tan sonra Sarıgöl'ü de deviren Siyah-Beyazlılar, BAL Ligi'ne bir adım daha yaklaştı. Taraftarlar, 3 puan sonrası Soma caddelerini bayram yerine çevirdi.

Süper Amatör Lig Manisa play-Off maçları heyecanlı geçiyor. Geçen hafta sahasında Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nu 3-0 yenen Somaspor, Sarıgöl deplasmanından da 1-0 galip ayrıldı. Somaspor ilk yarıda bulduğu gol ile maçı 1-0 kazanmasını bildi. Maçtan sonra Sarıgöllü taraftarlar, rakip takım Somaspor’u ayakta alkışladılar. Manisa Play-Off son iki hafta sonunda Somaspor 6 puanla liderlik koltuğunda otururken, Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile Alaşehir Belediyespor 3’er puanla lideri takip ediyor. Son sırada bulunan Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor’un ise hiç puanı bulunmuyor. Somaspor gelecek hafta Alaşehir Belediyespor’u yenmesi halinde BAL ligini çıkmayı büyük ölçüde garantileyecek.
ATİLLA ÖZCAN’LA HEDEFE DOĞRU


Somaspor’un aldığı başarılı sonuçlarında büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Atilla Özcan’la arzuladığı hedefe çok yaklaştı. Ligin başlamasıyla hedeflerini yüksek tutan Somaspor, göz dolduran futboluyla alkış alıyor. Siyah-Beyazlılar, Atilla Özcan’ın oyun taktiğiyle yenilmez bir takım haline geldi ve hedeflediği BAL ligine bir adım daha yaklaştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.