Manisa'da Bugün

SOMASPOR'DA HEDEF BAL LİGİ

SPOR

Manisa Süper Amatör Lig'den namağlup lider olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL) için play-off oynamaya hak kazanan Somasporlu futbolcular ve yöneticiler, hedeflerini BAL olarak belirledi.

Pazar günü kendi sahasında Play-off grubunun iddialı takımlarından Kırkağaç Acaridmanspor’u ağırlayacak olan Somaspor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Somasporlu yöneticiler, bu maçta seyirci rekorunun kırılacağını ve maç öncesi de namağlup plaketi alacaklarını belirtti. Atatürk Stadı'nda dün yapılan ilk antrenman öncesi teknik direktör Atilla Özcan, takımı ile ilgili açıklamalar yaptı. Özcan, gazetecilere şunları söyledi: "Daha önce ki oynadığımız müsabakaları ben bir antrenman olarak görmüştüm. Esas performansımızı play-off maçlarında göstereceğiz. Bizimle beraber bu grupta 3 iddialı takım var. Onların da bu maçlardan galip gelerek bal ligine çıkmak için çabalayacaklarını biliyoruz. Soma daha önce profesyonel ligde 2 takım ile temsil ediliyordu. Şimdi uzun zamandan beri Soma’da profesyonel takım yok. İnşallah ayağımıza kadar gelen kısmeti tepmeyeceğiz. Önce BAL'a, daha sonra da 3. Lig'e çıkıp Somalılara profesyonel takımları izleteceğiz” dedi.
Genel Kaptan Melih Yavaş ise, "Takımımız Kırkağaç Acaridman maçına büyük moral ile çıkacak Somalıları ilk maçımızda sahada görmek istiyoruz. Bu maçta 3 puanın sahibi inşallah biz olacağız. Her zaman ki gibi 12. adamımızı maçta görmek istiyoruz” diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.