Manisa'da Bugün

SULTANLARA YAN BAKILMIYOR!.. 3-1

SPOR

Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı, 3. Lig’deki dolu dizgin ilerleyişini Antalya BŞB önünde de sürdürdü.

Rakibini Çok Amaçlı Spor Salonu’nda konuk eden Mor-Beyazlılar, galibiyeti 3-1’lik skorla elde ederken puanını 12’e çıkarıp liderliğini sürdürdü.

YİNE RAHAT KAZANDILAR

Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda kadrosunu güçlendiren Anemon, art arda 4. zaferine ulaşırken, taraftarlarını yine mest etti. Müsabakaya hızlı başlayan Anemon Hotels Spor Kulübü sahaya Ebru, Hidayet, Seçil, Elvan, Semra, Buse libero Gamze ile başladı. İlk seti 25-20 ikinci seti:25-20 alan Anemon, üçüncü seti ise 25-20 kaybetti. Anemon, dördüncü seti 25-18 alarak müsabakadan galip ayrıldı.

YAVAŞ: “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, maçtan sonra sahaya inerek tüm sporcuları teker teker tebrik ederek kutladı. Başkan Yavaş, çok iyi bir takım kurduklarını belirterek, “Ligde iddialı olan bir takımı yendik. Yönetimi, oyuncusu ve teknik heyeti ve taraftarıyla bir bütün olduk. Bu sene ya şampiyon olacağız ya şampiyon olacağız” dedi. Anemon Hotels Spor Kulübü Genel Koordinatörü Osman Çakır da kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür etti. Kulübün yeni antrenörü Gökhan Çokşen, daha az hata yaparak kazanmak için gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.