Manisa'da Bugün

TANER TAŞKIN, “ ŞU ANDA SÖZ KONUSU DEĞİL”

SPOR

Grand Medical Manisaspor’da ismi teknik direktörlük için geçen ve başkan Abdullah  Mergen ile oturup çay içtiği ve yemek yediği iddia edilen Taner Taşkın 45 HABER’e özel açıklamalarda bulundu.

İsminin Manisaspor ile anılmasıyla ilgili konuşan Taşkın, “ Şu anda boşta olan bir teknik direktör olarak ismimizin Manisaspor başta olmaz üzere bir çok takımla anılması normal, ancak şu anda böyle bir şey söz konusu değil” dedi. 

Grand Medical Manisaspor’da başkan Abdullah Mergen ile bir araya geldiği iddia edilen Siyah Beyazlı ekibin eski teknik direktörü Taner Taşkın 45 Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Şu anda boşta olan bir teknik direktör olarak isminin Manisaspor başta olmak üzere bir çok takımla anılmasının normal olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, “ Geçtiğimiz günlerde Amedspor ile yollarımı ayırdım. Şu anda memleketimdeyim. Başkan Abdullah Mergen’de Manisa’da. Daha önce Başkan Abdullah Mergen ile çalışmışım. Öyle veya böyle bir hukukumuz var. Benim Başkan Abdullah Mergen ile oturup yemek yemem, çay içmem kadar doğal ne olabilir.Biz düşman değiliz. Ben bu takımın formasını giymiş ayrıca hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamış birisiyim. Biz öncelikle Manisasporluyuz. Ben Manisa’ya daha önce geldiğimde de Başkan Abdullah Mergen ile oturdum, yemek yedim, çay içtim. Ayrıca şu anda takımın başında bir teknik direktör varken bu iddiaların ortaya atılması çok çirkin. Evet başkan Abdullah Mergen ile oturdum, çay içtim , yemek yedim ancak kesinlikle görev konusunda bir konuşmamız olmadı. Şunu da belirteyim Başkan Abdullah Mergen’de Fatih hocadan şu anda memnun. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil” diye konuştu. –Şenol ÖZEKER- 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.