Manisa'da Bugün

TANRIVERDİ: “MANİSASPOR SÜPER LİG’E DÖNECEKTİR”

SPOR

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Manisaspor’u ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Adanaspor maçı öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde takımı ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve AK Parti Manisa Teşkilatı ile birlikte; Başkan Emre Hasgör, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelen Tanrıverdi, Kayseri Erciyesspor maçından alınan 3 puanın her şeye değer olduğunu belirterek, “Bu galibiyet geleceğimizin daha güzel olacağının bir işareti” dedi.

“ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Manisaspor’da takım ruhuyla hareket edildiğini belirten Tanrıverdi, “Manisaspor’da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve bizlerde gönüldaşları olarak hep birlikte hareket ediyoruz. Birlik ve beraberlik olduğu zaman başarı kaçınılmazdır. Bu başarının temelinde bu birlik ve beraberlik vardır. Başta Başkan Emre Hasgör ve yönetim kuruluna katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Futbolcularımızı verdikleri büyük mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonra başarının daha da artmasını bekliyoruz. Burada AK Parti İl, Merkez İlçe Teşkilatımız, İl Genel Meclisi Başkanımız var. Bundan sonrası içinde Manisaspor’un başarısı için gönüldaş olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Hiç olmadı dualarımız Manisaspor ile birlikte. İnşallah Manisaspor düştüğü yerden kalkacak. Buna inanıyoruz. Bu sene tekrar süper lige çıkacağımıza inanıyoruz. Başarı için hep beraber elimizi taşın altına koyacağız. Manisaspor Manisalıların süper ligdeki gururu olacaktır. Hep beraber süper ligde kalıcı olacağız. Sezon başında Kızılcahamam kampında takımızla birlikteydik. Orada çorbamızı beraber içtik. Başarı dileklerimiz sunmuştuk. Bugün de mutluluğunuzu çoğaltmak adına buradayız. Bundan sonra da Manisaspor için birlikte olacağız. Asla yalnız değilsiniz.” diye konuştu.

“SİYASİDEN ÖTE BİR TARAFTAR GİBİ DESTEK OLDULAR”

Başkan Emre Hasgör de ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sayın Tanrıverdi biz göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli yanımızda. Kendisi her konuda bize her konuda yardımcı oluyor. Bize zor zamanlarımızda yardımcı oldu. Ankara da kendisiyle görüştüğümüzde, başarılı olmamızla ilgili konuşmalar yaptığımızda bu günleri hayal bile edemiyorduk. Ama başkanımız bunun olabileceğini söyledi. Bugüne gelene kadar AK Parti İl, Merkez İlçe başkanlarımız, İl Genel Meclisi Başkanımız ve AK Parti teşkilatları, bir siyasiden öte taraftar olarak bize destek oldular. Bu destek ve bugün burada olmaları bizi gururlandırıyor. Yanımızda olmaları bize cesaret veriyor. Manisaspor söz konusu olduğunda hiçbir şey gözetmeden bize yardımcı oldukları için kendilerine tekrar teşekkür ederim” dedi. Tanrıverdi, ziyarette futbolculara baklava da ikram etti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.