Manisa'da Bugün

TARZAN BUCASPOR SINAVINA HAZIR

SPOR

Siyah-Beyazlılar ligin 22. haftasında konuk olacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Manisaspor, PTT 1. Ligin 22. Haftasında Bucaspor’un konuğu oluyor. Bu zorlu karşılaşma için kampa giren Tarzan, rakibini yenerek liderlik koltuğunu devralmak istiyor. Akşam saatlerinde son idmanını yapan Siyah-Beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.

ERGİNER: “KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Zirve yarışında çok kritik haftalara girdiklerini belirten Teknik Patron Reha Erginer, Bucaspor’u deplasmanda yenecek güçte olduklarını söyledi. Ankaragücü galibiyetiyle hem oyun hem de skor olarak moral bulduklarını kaydeden Erginer, “Rakiplerimiz puan kaybedince bu maç daha da önem kazandı. Tüm hesaplarımızı 3 puan üzerine kurduk. Ege derbisine yakışan bir oyun olsun. Kazanan da biz olalım” dedi. Öte yandan Erginer’in geçen hafta 11’de görev verdiği Murat Tosun’u bu maçta da Kahe ile birlikte sahaya sürmeyi planladığı kaydedildi.

İLK KEZ ARENA’DA KARŞILAŞACAKLAR

Tarzan, Bucaspor ile daha önce Süper Lig’de 2 kez kozlarını paylaşmış, Alsancak’ta oynanan ilk maç 1-1 sona ermiş, Manisa 19 Mayıs’taki ikinci maç ise 4-2 Manisaspor’un üstünlüğü ile sona ermişti. PTT 1. Ligde ligin ilk yarısında Manisa’da oynanan maçta taraflar 1-1’lik eşitliği bozamamıştı.

Manisaspor, saat 19.00’da Buca Arena’da oynanacak karşılaşma için bugün saat 16:30'da İzmir’e gidecek. Mücadele TRT Spor’dan naklen ekranlara gelecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.