Manisa'da Bugün

TARZAN KAMPIN İLK ÇALIŞMASINI YAPTI

SPOR

Zorlu geçen PTT 1. Lig’in ilk yarısında son haftalarda yaptığı büyük çıkışla devreyi zirvede tamamlayan Manisaspor, Antalya Kampı’nda ilk idmanını yaptı...

Manisaspor, Antalya Belek Riu Kaya Hotel sahasında saat 09.30’da gerçekleştirdiği antrenman ile PTT 1. Lig 2012-2013 sezonu ikinci yarı hazırlık kampındaki çalışmalarına start verdi. Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbola özgü dayanıklılık çalışması yapıldı. Manisaspor'da milli takım kamplarında bulunan Hakan Turan, Cenk Yılmaz, Murat Demir ve izinli olan Kahe antrenmanda yer almadı. Siyah-Beyazlı ekipte moraller yüksek. Teknik Patron Reha Erginer, iyi bir kamp dönemi geçirip lige bomba gibi bir giriş yapacaklarını söyledi.
ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Öte yandan kampın ilk akşamında ise çifte doğum günü sevinci yaşandı. Teknik Direktör Reha Erginer, Genel Müdür Alparslan Kaya, teknik heyet ve futbolcularTuncay Süren’in 26. ve Hasan Ali Durtuluk’un 24. yaş gününü akşam yemeği sonrasında pasta keserek kutladılar. Tuncay ve Hasan Ali kutlama için teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.