Manisa'da Bugün

TARZAN KOPMAYA HAZIRLANIYOR

SPOR

Lider Kayseri Erciyesspor ile puanları eşitleyen Manisaspor, Bucaspor deplasmanına da üç puan gözüyle bakıyor. Hedef hem ilk 2 için avantaj yakalamak hem de ilk 6’daki yeri perçinlemek.

Manisaspor ilk devrede 4-0 yendiği Tavşanlı Linyitspor maçının ardından Ankaragücü maçını da aynı skorla kazanarak bu sezon en farklı ikinci galibiyetine imza atmış oldu. Zirvedeki rakiplerin kazandığı haftada mutlak üç puan parolasıyla sahaya çıkan Tarzan, rakibini rahat yenerek, lider Kayseri Erciyesspor’u yakalamayı bildi.

İLK 6 İÇİN BÜYÜK YARIŞ VAR

PTT 1. Lig’de bu sezon son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışı yaşanıyor. İlk iki takımın doğrudan Süper Lig’e, ilk 6 içinde olan kalan 4 takımdan Play-Off sonucu tek takımın bileti alacağı ligde heyecan kasırgası yaşanıyor. Puanlar birbirine çok yakın. Tarzan, bu hafta aldığı kritik galibiyetle ilk iki yolunda iddialı olduğunu gösterdi. Hafta sonunda deplasmanda 9. sıradaki Bucaspor’un konuğu olacak olan Manisaspor, bu maçı kazanıp liderlik koltuğunu devralmak istiyor.

KIRAN KIRANA BİR HAFTA BEKLİYOR

Ligin 22. haftasında birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. Bu haftaki program şöyle; 16 Şubat Cumartesi: 13.00 1461 Trabzon- Karşıyaka (Akçaabat Fatih), 13.00 Ankaragücü - Şanlıurfaspor (Ankara 19 Mayıs) (Seyircisiz), 14.00 Samsunspor - Çaykur Rizespor (Samsun 19 Mayıs), 19.00 Göztepe - Denizlispor (İzmir Atatürk), 17 Şubat Pazar: 13.00 Gaziantep BŞB - Adanaspor (GASKİ Spor Tesisleri), 13.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor - Torku Konyaspor (Kütahya Dumlupınar), 15.00 Boluspor - Kartalspor (Bolu Atatürk), 19.00 Bucaspor - Manisaspor (Yeni Buca), 18 Şubat Pazartesi: 20.00 Adana Demirspor - Kayseri Erciyesspor (Adana 5 Ocak) 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.