Manisa'da Bugün

TARZAN'IN TEK İSTEĞİ KSK MAÇI ATMOSFERİ!

SPOR

Siyah-Beyazlı taraftarların Karşıyaka maçına özel pankart ve atkı şovları, yeri göğü inleten tezahüratları, yönetim, teknik heyet ve futbolcuları son derece olumlu etkilemişti. İlk kez böyle bir atmosferle karşılaşan kurmaylar, Ankaragücü maçında taraftarlardan aynı performansı bekliyor.

PTT 1. Lig’in ikinci yarısına oyun olarak iyi başlamasa da ilk üç maçta yine de tatmin edici puanlar toplayan Manisaspor, Ankaragücü maçını heyecanla bekliyor. Pazartesi akşamı konuk edeceği ligin son sırasındaki rakibini gözüne kestiren Manisaspor’da tek dilek, taraftarların Karşıyaka maçındaki atmosferi tekrar oluşturması.

BU SEFER DAHA DA GÜZEL OLSUN

İkinci yarının ilk maçında ezeli rakibi Karşıyaka’yı tek golle yenerek taraftarlarını selamlayan ve o maçta birlik ve beraberliğini tüm rakiplerine gösteren Manisaspor, Ankaragücü karşısında üç puanı alıp zirveden kopmamayı planlıyor. Taraftarların KSK maçındaki tribün şovu hala hafızalardaki yerini koruyor. Şovalyeli pankartın yanı sıra yapılan birbirinden güzel atkı şovları ve takımı ekstra motive eden tezahüratlarla gerçek 12. Adam rolünü oynayan Manisasporlu taraftarlar, Ankaragücü maçı öncesinde de özel şovlar hazırlamak için kolları sıvadı. Tribün lideri Kadir Ilgaz, tüm Manisalıları tribüne davet ederek, “Tarzanlar olarak biz hazırız. Yeter ki Manisalılar takımının yanında olsun. Ankaragücü maçında takımımızı coşturacağız” dedi. Ankaragücü maçının biletleri yine 1 liralık tarifeden satışa sunulacak. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.