Manisa'da Bugün

Teleset Mobilya Akhisarspor, kötü seriyi yeni stadında bitirmek istiyor

SPOR

AKHİSAR, () Süper Lig'de geçen hafta Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet özlemini 10 maça çıkaran Teleset Mobilya Akhisarspor, pazar günü yeni stadında Antalyaspor ile oynayacağı maça kilitlendi.  İlk kez...

AKHİSAR, ()

Süper Lig'de geçen hafta Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet özlemini 10 maça çıkaran Teleset Mobilya Akhisarspor, pazar günü yeni stadında Antalyaspor ile oynayacağı maça kilitlendi. 
İlk kez yeni stadında Süper Lig maçına çıkacak yeşil-siyahlılarda teknik ekip ve futbolcular galibiyete odaklanırken, taraftarlar da kombine biletlere hücum etmeye başladı. Akhisar Stadı'ndaki ilk karşılaşmayı kazanıp hem tarihi bir galibiyete imza atmak istediklerini hem de kötü gidişatı durdurmak istediklerini belirten teknik direktör Okan Buruk, "Hepimiz Antalyaspor maçına odaklandık. Heyecan yaşıyoruz. Taraftarımızın desteği ile beyaz bir sayfa açacağız" dedi. 
Ligde en son 8'inci haftada Trabzonspor'u deplasmanda 6-1 yenerek dikkat çeken Ege ekibi, bu galibiyetin ardından inişe geçti. Akhisarspor, üst üste oynadığı Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray, Kayserispor, Osmanlıspor ve Sivasspor maçlarını kazanamadı. Bu periyotta 6 yenilgi alan Akhisar, 4 maçı ise berabere tamamladı. Antalyaspor ile 10'uncu randevusuna çıkacak Akhisarspor, oynadığı 9 müsabakanın 3'ünü kazanmayı bildi. Sahadan 2 kez mağlup ayrılan yeşil siyahlılar, 4 maçta ise rakibiyle yenişemedi. Akhisarspor'da Sivasspor maçında kırmızı kart gören stoper Dany, forma giyemeyecek. Cezası biten defans oyuncusu Mustafa ise Dany'nin yokluğunda görev alacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.