Manisa'da Bugün

TEVFİK LAV YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

SPOR

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde 2001-2004 doğumlu öğrenciler arasından yetenekli futbolcuların tespit edilerek futbola kazandırılması amacıyla hazırlanan proje kapsamında "Tevfik Lav Yaz Futbol Okulu" açıldı.

 Tevfik Lav Spor Tesisleri'ne giden Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın 2003 doğumlu oğlu Emre Savaş’ın da aralarında bulunduğu 86 çocuğun futbol eğitimi alacağı yaz okulu düzenlenen törenle başlatıldı. Futbol okulunun açılış törenine, Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Melih Karakaş, Manisa Masterler Derneği Başkanı Sebahattin Kayhan, Dernek yönetim kurulu üyesi Tarık Almış, Manisa Antrenörler Derneği Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu da katıldı. Vali Savaş, başlama vuruşu ile başlattığı futbol okulundaki çalışmaları bir süre izleyerek antrenörleri tebrik etti. Deneyimli 8 antrenörün görev yaptığı Tevfik Lav Yaz Futbol Okulu ile hem yeni yeteneklerin tespit edileceğini hem de okulların tatile girmesiyle geniş boş zamanları olan öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak kalacağını belirten Vali Savaş, projeye destek veren kurum ve derneklere teşekkür etti. Manisa merkez okullarında okuyan 86 sporcu 29 Ağustos 2013 tarihine kadar haftanın salı ve perşembe günleri saat 09.00 - 10.30 arası antrenörleri nezaretinde futbol eğitimi alacak.
Yaz futbol okuluna Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, İl Genel Meclisi Başkanlığı, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Manisa Antrenörler Derneği ve Manisa Masterler Derneği destek veriyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.