Manisa'da Bugün

TEVFİK LAV YAZ FUTBOL OKULU PROJESİ' HAYATA GEÇİYOR

SPOR

Manisa'da 2001-2004 arası doğumlu öğrencilerin yeteneklerinin tespit edilerek futbola kazandırılması amacıyla başlatılan "Tevfik Lav Yaz Futbol Okulu" projesi hayata geçiriliyor.

 Manisa Valiliği Brifing Salonu'nda projeyle ilgili olarak protokol töreni düzenlendi. Törene; Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Hüseyin Eryılmaz, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Manisa Masterler Derneği Başkanı Sevahattin Kayhan, Manisa Antrenörler Derneği Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve daire müdürleri katıldı. İmza töreni sonrası konuşma yapan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, "Spor okulu öğrencilerimizin tüm haftasını işgal etmeyecek. Onları sıkmadan güzel bir etkinlik geçirmelerini sağlayacağız. Haftanın son iki günü belli saat aralıklarında uzman kişiler spora yönelik bilgi beceri kazandırma, kötü alışkanlıklardan uzak kalacakları bir sosyal ortam içerisinde gerçekleştirilecek." dedi.
Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, İl Genel Meclisi Başkanlığı, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Manisa Antrenörler Derneği ve Manisa Masterler Derneği tarafından yürütülecek proje kapsamında futbol becerileri olan çocukların keşfedilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda okul dönemi sonrasında öğrencilerin sosyal, kültürel, psikolojik ve bedensel gelişimlerine katkı sağlaması amaçlanıyor. Sporcuların kullanacağı forma, şort, tozluk, ayakkabı, ve çantalar il genel meclisi ve Manisa Masterler Derneği tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Öğrencilerin servis hizmetleri de İl Özel İdaresi tarafından sağlanacak. Tevfik Lav Yaz Futbol Okulu'na kayıt olmak isteyen öğrencilerin nüfus kimlikleriyle birlikte 18 Haziran Salı günü 10.00-12.00 arası Tevfik Lav Spor Tesisleri'ne başvurmaları gerektiği belirtildi. Seçmeler ise 20 Haziran Perşembe günü saat 09.00'da Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde yapılacak. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.