Manisa'da Bugün

THEOFANİS GEKAS: “KESİNLİKLE AKHİSAR İLE BİR GÖRÜŞMEM YOK”

SPOR

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’un geçen sezon ikinci devresinde transfer ettiği Yunan golcü Theofanis Gekas, eski takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 Gekas, Akhisarspor ile bir kontratı olmadığını hatırlatarak, “Şuan serbest bulunuyorum. Bir kontratım olmuş olsa, şuan takım ile birlikte çalışıyor olurdum. Anlaşmamız 1 buçuk yıllıktı ve sezon sonu bittiğinde oturup bir araya gelip anlaşmak ve uzlaşmak için çaba gösterecektik, fakat bu olmadı. Anlaşma sağlayamadık. Maddi açıdan bir noktada buluşamadık. Bu sebeple serbest kaldım. Kesinlikle Akhisar ile bir görüşmem yok” dedi.

“AKHİSAR BANA KÖTÜLÜK YAPIYOR”
Başka takımlardan teklif aldığını dile getiren Yunan futbolcu Gekas, “Fakat Akhisar Belediyespor Başkanı ve Teknik Hocası diğer takımları arayıp bizim ile hala kontratı bulunuyor diye ifade verip yalan beyanatta bulunuyorlar. Bana kötülük mü yapmak istiyorlar bunu anlamış değilim. Bu da bana kötü yansıyor. Yani diğer takımlarla anlaşmam da gecikmeler olarak yansımaktadır. Şu anda herhangi bir takım ile anlaşabilirim, serbestim” diye konuştu.

“BİRÇOK TAKIMLA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”
Theofanis Gekas, birçok takım ile görüşmelerinin sürdüğüne vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti: “Fakat tam isim vermem doğru olmaz. Yine de Akhisar’ın bu yalan beyanatlarda bulunması benim transferimin gecikmesine neden olan faktördür” ifadelerini kullandı.

“KENDİMİ ZİNDE HİSSEDİYORUM”
Profesyonel antrenörlerle hazır hale gelmek için çalıştığına değinen Gekas, “Şunda profesyonel çalıştırıcım var. Günde iki kez idmana çıkıyorum. Kendimi çok zinde hissediyorum. Herhangi bir takımla anlaştığımda, iki veya üç günde hazır olacağıma inanıyorum. İnşallah bir an önce görüştüğüm takımlarla anlaşırım ve sezona hemen başlarım” şeklinde konuştu.
Yunan futbolcu Theofanis Gekas, Akhisar’ın iyi bir başlangıç yaptığını ve Torku Konyaspor’un, Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle sürpriz yapmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.