Manisa'da Bugün

TRANSFER İTİRAFINDA YENİ GELİŞMELER KAMENİ VE FENERBAHÇE

SPOR

İspanyol basınına verdiği demeçte Carlos kameni, Malaga da ayrılık sürecinin kendisini çok yaraladığını ve sözleşmesini yenilediğimde malaga'daki kariyerini noktaladığını ifade ederek üzüntüsünün  ne kadar da fazla ve derin olduğunu ortaya koymuştur.

İspanyol basınına verdiği demeçte Carlos kameni, Malaga da ayrılık sürecinin kendisini çok yaraladığını ve sözleşmesini yenilediğimde malaga'daki kariyerini noktaladığını ifade ederek üzüntüsünün ne kadar da fazla ve derin olduğunu ortaya koymuştur. Birçok yerden teklif olduğunu ancak transferi göze alamayarak çekindiğini, çünkü ailesinin orada olduğunu ifade eden ünlü futbolcu, artık hiçbir takıma güvenemeyeceğini ifade etmiştir. Fenerbahçe teklifinin avantajını kullandıklarını ifade eden ünlü futbolcu, kendi teknik direktörünün fikrini son ana kadar değiştirebileceğini düşündüğünü ancak teknik direktörünün daha çok Roberto'yu istediğini bildiğini ifade etmiştir.

Yaptığı bu duygusal konuşma ile birçok kişinin derinden üzülmesine neden olan ünlü futbolcu, ilerleyen yıllardaki kariyeri ile ilgili de birçok açıklama yapmıştır. Kendisinin rekabet etme opsiyonun olmadığını ve bu nedenle de ayrılmak zorunda kaldığını ve bu durumun kendisini çok yaraladığını ifade etmiştir.

Fenerbahçe hakkında birçok yorum yapan 34 yaşındaki file bekçisi

İstanbul'a gelmesiyle kendisini çok güzel bir şehirde olduğunu anladığını ve tek sorunun burada trafik olduğunu, ancak adaptasyon sürecini çok hızlı bir şekilde atabileceğini ve bu nedenle de bu tarz konuların çok da önemli olmadığını ifade etmiştir.

Kendinin yedek olarak başladığını ancak şimdiye kadar niçin aldıklarını anlamadıklarını ifade etmiştir. Ailesine oldukça düşkün olduğu belirlenen ünlü futbolcunun ailesinin iyi olmasından ve kulübünde kendisinden memnun olmasından oldukça sevinçli olduğunu ifade etmiştir

File bekçisinin sözleşmesi bir süre daha devam edecek

Fenerbahçe'de şampiyonluk ve kupa için oynadığını ve bu nedenle de her ne olursa olsun herkese hayır dediğini ifade eden ünlü futbolcu, oldukça karar açıklamalarda bulunmuştur. Fenerbahçe'de oynadığı ve oynayacağı zamanlarda elinden gelen en üstün başarı ise geleceğini ve bununla ilgili kimsenin konuşmaya hakkı olmadığını ifade etmiştir.

Her ne olursa olsun çıkacağı tüm maçlarda zaferle ayrılmaları gerektiğinin bilincinde olan ünlü futbolcu, bu nedenle de elinden gelenin en iyisini gerçekleştirildiğinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söylemiştir.

Haziranda başlıcak olan Dünya Kupası 2018 hakkındaki tüm bilgileri //dunyakupasitahmin.com/ sitesi üzerinde bulabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.