Manisa'da Bugün

Turgutluspor 2 puan kaybetti, liderliği kaybetmedi

SPOR

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta evinde takipçisi Pazarspor'la 1-1 berabere kalarak 15 puana ulaşan Turgutluspor, kaybedilen 2 puana rağmen averajla da olsa liderlik koltuğunu korumanın sevincini yaşıyor. Kırmızı-siyahlılar, 3 puan alamamasına...

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta evinde takipçisi Pazarspor'la 1-1 berabere kalarak 15 puana ulaşan Turgutluspor, kaybedilen 2 puana rağmen averajla da olsa liderlik koltuğunu korumanın sevincini yaşıyor.
Kırmızı-siyahlılar, 3 puan alamamasına rağmen tribünleri dolduran taraftarının alkışını topladı. Teknik direktör Özgün Kaya, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Rakip maçtan yenilmemek ve 1 puanla ayrılmak istiyordu. Galibiyet için sahaya çıktık. Çocuklarımız yürekleri ile mücadele ettiler. Yenik duruma düştüğümüz maçta 1-1 beraberliği yakaladık. İkinci devrede bir kaç tane pozisyona girmemize rağmen sonuç alamadık. Pazarspor'u da tebrik ediyorum, güzel bir oyun sergilediler" dedi.
Alınan 1 puanın önemli olduğunu belirten Başkan Hakan Sezer ise, "Öncelikle bizi yalnız bırakmayan Turgutluspor taraftarına ve halkına çok teşekkür ediyorum. Kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Futbol üç neticeli bir oyun. Aldığımız 1 puanla liderliğimizi koruduk" diye konuştu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.