Manisa'da Bugün

Turgutluspor'da Başkan Sezer'den 'devam' kararı

SPOR

BÖLGESEL Amatör Lig'de bekleme yapmadan Spor Toto 3'üncü Lig'e dönmeyi başaran Turgutluspor'da Başkan Hakan Sezer ve yönetimi göreve devam etme kararı aldı. Lige döndükten sonra sessizliğe bürünen kırmızı siyahlılarda Başkan Sezer,...

BÖLGESEL Amatör Lig'de bekleme yapmadan Spor Toto 3'üncü Lig'e dönmeyi başaran Turgutluspor'da Başkan Hakan Sezer ve yönetimi göreve devam etme kararı aldı.
Lige döndükten sonra sessizliğe bürünen kırmızı siyahlılarda Başkan Sezer, "Belediye Başkanı Turgay Şirin'le görüştük. Ben ve ekibim göreve devam etmeye karar verdik. 2'nci Lig'e çıkmayı hedefleyen güçlü bir kadro oluşturacağız" dedi. Teknik direktör Hakan Şapçı'yla yollarını ayıran, amatör kadrosundaki birçok oyuncunun sözleşmesinin bittiği Turgutluspor'da önceliğin deneyimli bir teknik direktörle olduğunu bildirildi,
Teknik direktörlük koltuğu için 4-5 isimle temas halinde olduklarını söyleyen Başkan Hakan Sezer, "İlk adayımız Çanakkale'den bir isim. Kendisiyle Turgutlu'da görüşeceğiz. Anlaşamazsak B ve C planlarımız da var. En azından play off oynayacak güçlü bir kadro kuracağız. İkinci yarıda yeni stadımıza taşınacağız. Böyle anlamlı bir sezonda şampiyon olarak asıl yerimiz olan 2'nci Lig'e dönmeye çalışacağız" diye konuştu.
Turgutluspor'da kadrodaki isimlerden Tunahan, Rıdvan, Oktay ve Fatih Somuncu'nun sözleşmeleri sürüyor. Profesyonel lige dönüş yapılacak sezonda kadronun büyük oranda değişmesi bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.