Manisa'da Bugün

Turgutluspor Galip Gelemiyor

SPOR

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor yine kazanamadı. Pendikspor deplasmanından da 1 puanla dönen kırmızı siyahlılar 3 haftada 7 puan kaybederek sıkıntı bir sürece girdi.

 Takımın yedi puan kaybının yanı sıra hiç gol atamaması gol yollarındaki sıkıntıyı net bir şekilde ortaya çıkardı.
Turgutluspor sezon öncesi öze dönüş projesi ile yola çıkarken alt yapı oyuncularının özverili oluşu dikkatten kaçmazken yeni transferlerin takıma uyum sürecini atlatamadıkları net bir şekilde gözüküyor. Hedefin ligi üst sıralarda tamamlamak olduğu belirten teknik heyet gelmeyen galibiyetle sıkıntıya düşerken gol yollarındaki eksiklik tüm camiada ve Turgutluspor’a yakın çevrelerde acaba sorularını sormaya yöneltiyor.
Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel, "Genç bir ekibiz ama galip gelmemiz gereken bir maçtı. Girdiğimiz net pozisyonlar var ancak gol yollarında biraz sıkıntımız var bunu çözdükten sonra galibiyetle tanışacağımıza eminim. Sezona iyi başladık ancak evimizde mağlubiyet tüm planlarımızı suya düşürdü. Yine deplasmanda 1 puan aldık. Takımıma güvenim tam önümüzdeki haftalarda bu takım daha farklı bir kimlik kazanacak" şeklinde konuştu.
Turgutluspor Perşembe günü Ziraat Türkiye kupası 2.tur karşılaşmasında kendi evinde 3.lig temsilcisi Belediye Bingölspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 7 Eylül Stadyumu'nda saat 14.30’da başlayacak. Kırmızı siyahlıların öncelikli hedefi kupada Belediye Bingölspor’u saf dışı bırakıp bir üst tura çıkmak. Turgutluspor kupa maçıyla birlikte hem gol hem de galibiyet ile tanışmak istiyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.