Manisa'da Bugün

TURGUTLUSPOR HEDEFİNDEN SAPMADI

SPOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, ligin ilk yarısını tamamlayarak tatile girdi.

Turgutluspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, göreve geldiği günden bugüne geçen süreci değerlendirdi. Özcan iddialı bir ekip olduklarını ve liglerin bitim tarihi olan 12 Mayıs 2013 günü Turgutluspor’un Play-off’a kalacak takım olacağını belirtti. 
Özcan, ”Play-off hedefimizden şaşmadık. Devre arasını her yönüyle çok iyi değerlendirip ligin 2. yarısı ile birlikte hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Geldiğim günden söylediklerimin arkasındayım. Mayıs 12 itibarı ile Play-off’a kalan takımlar arasında Turgutluspor olacaktır. Şuan ki tablo resmin küçük bir parçasıdır, büyük parça 12 Mayıs günü ortaya çıkacaktır. Bu uzun maratonda sabırlı, çalışkan, karakterli bir takım kimliğine bürünüp hedefimize adım adım yaklaşacağız. Biz Turgutlspor’un bugünü ve geleceği ile ilgili doğru planlamaları yapmak istiyoruz. Turgutluspor tesisleriyle ve alt yapısıyla örnek bir kulüptür. Turgutlu bir üst ligi hak edecek bir kent ve bunu başaracağız” dedi.
Turgutluspor 2 Ocak 2013 günü Antalya Belek’te toplanarak devre arasına kampına başlayacak. Kamp 15 Ocak’ta son bulacak. 13 günlük kamp süresinde Turgutluspor 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Turgutluspor devre arası kampına 28 oyuncu ile gidecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.