Manisa'da Bugün

TURGUTLUSPOR KARTEPE’DE HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

SPOR

Spor Toto 2.lig beyaz grupta mücadele eden Turgutluspor Kartepe kampında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Kırmızı siyahlılar Kartepe kampında oynadığı Bergama Belediyespor hazırlık karşılaşmasını 3-2 kazanırken, diğer hazırlık karşılaşmasında Gölcülspor ile 1-1 berabere kaldı. 
Öte yandan Turgutluspor’un gündemine aldığı Hüseyin Kar ile anlaşılamadığı öğrenildi. Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur iyi bir takım olma yolunda önemli mesafe kat ettiklerini ifade etti. Ayrıca Basatemur oluşan grubu ve fikstürü değerlendirdi. Basatemur: “Fikstürden genel olarak memnunuz ve sonuç olarak bu takımlarla oynayacağız. Bundan dolayı daha önce yada daha sonra olması çok şey ifade etmiyor. Burada en önemli nokta bizim ligde neler yapabileceğimiz ve göstereceğimiz performans. Bu sezon Turgutluspor camiasının özlediği, görmek istediği arkadaşlık ve takım ruhunu oluşturmuş olmamız bizim en büyük kazancımız. Takımımızda şuanda arkadaşlık en üst seviyede. Kısa sürede bunun oluşması bizim için en büyük kazanımlardan biri. Başarılı olmanın en önemli şartı birlikte hareket ederek takım olabilmek. Oyuncu kadromuzda bulunan tüm isimlerin sağlam karakterde olmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor. Tüm bu çalışmalar sonrasında şimdi oyunumuzu üste seviyeye çıkartma zamanı. 1’nci etap Turgutlu ve 2’nci etap Kartepe kampında oyuncularımızdan beklenin üzerinde bir verim aldık. Tüm bu unsurları bir araya getirdiğimizde başarının kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. Geçen sezonun sonlarına doğru başladığımız transfer çalışmalarında tespit ettiğimiz oyuncuların büyük bir bölümü ile anlaştık. Kamp süresinin tamamlanmasına kadar 1 veya 2 oyuncu takviyesi ile transfer dönemini kapatacağız. Bu transferler hücum bölgesine olacaklar” dedi.
Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya: “Turgutluspor bu sezon hedeflediği tüm oyuncuları kadrosuna dahil etti. Dış transferde bir çok yetenekli ismi takımımıza kazandırdık. Ben şahsım olarak çok kaliteli bir takım kurduğumuza inanıyorum. Bu transferlerde geçmiş yönetimde bulunan başkanımız Murat Ayhan ve ekibinin de katkısı çok büyük. Turgutluspor eski başkanları, yöneticileriyle sıkı bağları olan büyük bir camiadır. Bu sezon skorsal anlamda iyi işler yapacağımıza inancım tam. İlerleyen günlerde takımımıza bir forvet ve bir forvet arkası mevkiinde oyuncu olarak transferi kapatacağız. Görüştüğümüz isimler var, süreç hızlı işliyor ve en kısa zamanda bu oyuncuları renklerimize bağlayacağız. Turgutluspor’un bu sene ki play off’tur. Tüm ince hesapları play off hedefinin üzerine yapıyoruz. Teknik kadro ve oyuncularımıza tüm camiamız güvensin. Bu Sezon Bayrakları Sandıktan Çıkartma Zamanıdır. Camiamız için güzel günlerin geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.