Manisa'da Bugün

Turgutluspor Sakarya'da Galip

SPOR

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grup ekiplerinden Turgutluspor, yine aynı grupta yer alan Sakaryaspor'un sezon açılışında oynanan maçta rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Turgutluspor, yine aynı grupta yer alan Sakaryaspor'un sezon açılışında oynanan maçta rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Turgutluspor'un Sakaryaspor önündeki gollerini kaptan Raşit
ve Ergün kaydederken, Ergün'ün attığı golde genç yıldız İsmail Köse'nin yaratıcılığı golde büyük katkı sağladı. Maçın genelinde tempolu bir oyun sergileyen Turgutluspor, ayağa paslar yaparak rakibinin direnci kırdı ve maçı 2-0 kazanmayı bildi.

Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel
, takımının hazırlık sürecinde oldukça tatminkar bir hava çizdiği belirterek, " Eyüpspor maçında yaptığımız hataları iyi çalıştık ve Sakaryaspor maçında aynılarını tekrarlamayarak maçı kazanmayı bildik. Oyuncularımı kutlarım hakkettikleri bir galibiyet elde ettiler. Yeni sezon öncesi takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Neticede bir hazırlık sürece ve biz takımımız lige en hazır şekilde sokmaya çalışıyoruz. " şeklinde konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.