Manisa'da Bugün

"TURGUTLUSPOR ÜVEY EVLAT MI?"

SPOR

Turgutlusporlu taraftarlar, 251 Bin Dev Öğrenci projesi kapsamında Manisaspor ve Akhisarspor'a verilen 5 bin liralık prim sözünü farklı bir bakış açısıyla ele aldı.

Manisa Valiliği tarafından hayata geçirilen “251 Bin Dev Öğrenci” kampanyası kapsamında Manisa Valiliği ve Akhisar Kulübü ile Manisaspor arasında prim protokolü imzalandı.
Protokole göre “251 Bin Dev Öğrenci” projesi kapsamında, öğrencilerin sattıkları kitaplardan elde edilen gelirlerden Manisaspor ve Akhisarspor’a, kalan 9 maçlık periyotta galibiyet başına 5 bin TL prim verileceği ifade edilmişti. Bu protokolün ardından, Turgutluspor Taraftar Derneği üyeleri Vali Daşöz’e sitem ederek, tepkilerini dile getirdiler. Manisa’nın sadece il merkezi ve Akhisar ilçesinden oluşmadığını, Turgutlu’ya üvey evlat muamelesi yapıldığını iddia ettiler. Taraftarın tepkisini dile getiren Turgutluspor Taraftar Derneği Başkanı Özkan Çatıkkaş, ”Sayın Valimize sesleniyoruz; siz sadece Manisa merkezin ve Akhisar’ın valisi misiniz? Unutmayalım ki Manisa’nın en büyük ilçesi Turgutlu’dur. Manisaspor’a yapılacak tüm yardımlara boynumuz kıldan incedir. Ancak iş ilçeler boyutuna geldiğinde, sadece bir ilçeye yardım etmek bizce ayrımcılık yapmaktır. Manisa’nın bir çok ilçesinin futbol takımları amatör kümelerde ekonomik sıkıntılar içerisinde can çekişirken, Süper Lig ve PTT 1. Lig’de büyük gelirlere sahip olan bu kulüplere prim desteği verilmesi bizleri çok üzdü” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.