Manisa'da Bugün

TURGUTLUSPOR'DA BASATEMUR'LA YOLA DEVAM!

SPOR

Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, Burhanettin Basatemur'la yola devam edeceklerini belirterek şampiyonluğa oynayacak bir ekip kuracaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz Pazar günü Tepecikspor ile 0-0 berabere kalarak ilçeye dönen Turgutluspor’da kulüp başkanı Murat Ayhan takımın performansından memnun olduğunu söyledi. 
Üç hafta üst üste 0-0 beraberlikle 3 puan toplayan kırmızı-siyahlılarda başkan Murat Ayhan takımından övgüyle söz ederken, “Maç öncesi bana deselerdi Tepecik'le puanları kırışalım, oynamadan 1 puan alın hemen kabul ederdim. Ancak oynanan maçın ardından inanın kaçan iki puana çok üzüldüm. Turgutluspor çok güzel bir oyun yapısı oluşturmuştur. Oynadığımız maçlarda rakiplerimize pozisyon vermeden ve akıllıca ataklarla gol arayan bir takım haline geldik. Hafta sonu oynanan maç olsun daha önceki karşılaşmalar olsun hep üstün olan taraf olduk ama maalesef istediğimiz golü bulamadık. Onun da olacağı günler yakındır. Burhanettin hocamız takımın başına geçtiğinden bu yana benim gönlüm rahat, bu takım kesinlikle küme düşmez aksine bu yıl oluşturduğumuz kadro ve oyun yapımızla gelecek yıl yapacağımız bir kaç takviyeyi de hesap edersek inşallah önümüzde ki sezon Burhanettin hocamızla birlikte şampiyonluk için mücadele vereceğiz. Maçı eski Beşiktaş yöneticisi Metin Keçeli ile birlikte izledik kendisi maçın sonlarına doğru bana 'Ya sizin böyle bir takımınız ve bu yetenekte oyuncularınız var nasıl oluyor da daha yukarılara oynamıyorsunuz' dedi. Ben de kendisine takımı yeni yeni oluşturduk sezon başı yapılan bazı hatalardan dolayı puan toplayamadık dedim. Yani ifade etmek istediğim bunu sadece biz değil artık herkes görüyor takımımız iyi yolda bu sezonu böyle bitirip yeni sezon için doğru adımlar atacağız. Burhanettin hocamız ile birlikte aynı takım üzerinden iyi takviyelerle şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturacağız” şeklinde konuştu.
Bu hafta sonunu bay olarak geçirecek olan kırmızı-siyahlıların Perşembe gününden itibaren Turgutlu'da oynanacak olan Fethiyespor maçı hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.