Manisa'da Bugün

TÜRKİYE KUPASI'NDA BABA OĞUL RAKİP OLACAK!

SPOR

Spor Toto 3.Ligin ilk 3 haftasında 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak 5 puan toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Derincespor’u farklı geçmenin mutluluğu yaşanıyor.

ÖZEL HABER: COŞKUN KÖKÖZ 
Yeşil-beyazlıların 4-1 ile geçtiği karşılaşmada oyunuyla öne çıkan Barış Ataş, formayı kaptı. Teknik Direktör Levent Eriş, Derincespor karşısında Barbaros Barut ile Olcay Turhan’ı kenara çekip, Barış Ataş ile Furkan Safi’yi sahaya sürdü. 29 yaşındaki Barış Ataş gol atma sevinci yaşayamasa da orta sahada maestro gibi takım arkadaşlarını yönlendirmesiyle alkış aldı.

KUPADA RAKİP ÇAYKUR RİZE

Ligde hafta sonu deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşacak Manisa ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise yarın Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde saat 14.30’da başlayacak müsabaka A SPOR’dan canlı yayınlanacak.

KARAMAN OĞLUNA KARŞI


Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilginç bir detayda yaşanacak. Konuk takım Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın oğlu Ömer Faruk Karaman Manisa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyiyor. Manisa’da Levent Eriş’in kalede Faruk Karaman’a şans vermesi halinde baba oğul rakip olacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.