Manisa'da Bugün

UÇAK İÇİN SAVCILARI GÖREVE DAVET ETTİ!

SPOR

Karate Antrenörü Murat Eşsiz, Mehmet Uçak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yönelik iddiaların tüyler ürpertici olduğunu ifade edip, savcıları göreve davet etti.

AK Parti İl Yöneticisi ve Güreş İl Temsilcisi Ali Haydar Aras’ın, belgelerle ortaya koyduğu iddialar, Manisa spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Spor Bakanı Suat Kılıç’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’ı şikayet eden Aras, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Gençler Güreş Şampiyonası’nda 6 şube müdürünün herhangi bir görev almadıkları halde kendilerini görevli yazdığını ve söz konusu görevlendirme yazısında atılan imzalarda büyük skandal olduğunu ifade etmişti.

EŞSİZ: “BU KADARINA PES”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde skandalların ardı arkasının kesilmediğini; ancak hiçbir yetkilinin konuya el atmadığının altını çizen Uluslararası Karate Hakemi ve Mesir Karate Spor Kulübü Antrenörü Murat Eşsiz, “İddiaları gazetede okuyunca tüylerim ürperdi. Yaşananlar son derece üzücü. Saha tanzim usulsüzlüğü kabul edilebilir bir şey değil. Açıkçası bizim branşta böyle bir usulsüzlüğe müsaade etmezdik. Şimdi anlıyorum bizleri neden İl Müdürlüğü’nden uzaklaştırdığını… İşlerine nasıl rant amaçlı baktıkları ortada. İl Müdürü Uçak, işinin ehli olmadığı gibi çevresindeki herkese de zarar vermeye başladı.” dedi. “ARTIK BİRİ DUR DESİN”
Konuyla ilgili çok ciddi iddia ve belgelerin olduğunu ifade eden Eşsiz, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile devletin savcılarını göreve davet ettiğini kaydederek, “Ortada bir suç unsuru var, haksız kazanç iddiaları var. İl Müdürü’nü neden hala görevde tuttuklarını anlamış değilim. Daha ne olmasını bekliyorlar? Spor camiası adına savcılarımızın konuyla ilgilenmesini bekliyorum” diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.