Manisa'da Bugün

UÇAK’TAN MUAY THAİCİLERE TEBRİK

SPOR

İzmir-Kınık’ta düzenlenen Ege Şampiyonası’nda gururumuz olan Muay Thaiciler, Alanya’daki şampiyona öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’ı ziyaret etti.

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası’nda 14 madalya elde ederek büyük bir başarıya imza atan Manisalı Muay Thaiciler, rotasını Antalya-Alanya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine çevirdiler.

UÇAK TEBRİK ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, ilimizin gururu olan sporcuları makamında ağırladı. Sporcuların başarılarını paylaştıklarını ve her zaman desteğe hazır olduklarını ifade eden Uçak, “Antalya’dan da iyi sonuçlarla döneceğinize inanıyorum” dedi.

BARIŞ: “ASIL HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI”

Türkiye Muay Thai Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Ege Bölge Teknik Kurul Başkanı Ediz Barış da “24 Şubat-2 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na iddialı hazırlanıyoruz. Bu şampiyonada dereceye giren sporcular aynı zamanda mart ayında İstanbul’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılabilecek. İlimiz antrenörleri Tayfun Özcan, Aydın Özcan ve Yasin Çiftçi başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ederim. Yoğun geçen bir çalışma sürecinden sonra meyveleri toplamaya başladık. İl Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Nasipse 2013 Muay Thai’de Manisa’nın yılı olacak” dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.