Manisa'da Bugün

ÜMİT AYDOĞDU KLASİĞİ: O BİR KRAL

SPOR

Manisa 1. Amatör Lig A Grubu’nda sezon sona ererken, kıran kırana geçen gol krallığı çekişmesinde mutlu sona Akgünsporlu Ümit ulaştı.

Son hafta öncesinde Ümit ve Manisa Sanayisporlu Yenal'ın 13, Yeni Manisasporlu Orhan’ın 14 ve Ulucamisporlu Emrah’ın ise 12 golü bulunuyordu. Geçtiğimiz gün oynanan maçlarda Manisa Sanayisporlu Yenal 2 gol attı ve 15 golle sezonu kapadı. Yeni Manisasporlu Orhan ise 1 gol attı. O da sezonu 15 golle kapadı. Ulucamisporlu Emrah ise 1 gol atarak 13 golle sezonu kapattı. Akgünsporlu Ümit ise 10-0 farklı kazandıkları Meriçspor maçında toplam 6 gole imza atarak 19 gole ulaştı. Bir maçı eksik olan ve bu hafta sonunda Akmescitsporla erteleme maçı oynayacak olan Akgünspor’da Ümit bu maçta da rakip ağları havalandırıp sezonu 20 golün üzerinde tamamlamak için mücadele verecek.

MANİSA’NIN EN İYİSİ

Amatör futbolun gol makinesi olan Ümit Aydoğdu üç sezonda toplam 61 gole ulaştı. İlk sezon 26, ikinci sezon 16 ve bu sezonda bir maç eksiğiyle 19 gole imza atan Ümit Aydoğdu erteleme maçında Akmescitspor maçında da gol atarsa 61 golün üzerine çıkacak. Gol krallığı yarışının son haftaya kadar büyük bir çekişmeye sahne olduğunu söyleyen Ümit Aydoğdu, "Ben bu başarıyı tek başıma elde etmedim. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Üst üste üçüncü kez gol kralı olarak kırılması güç bir rekora imza attığımı düşünüyorum" dedi.

AYDIN 1923 YOLUNDA

Bundan sonra üst liglerde forma giymek istediğini söyleyerek sözlerini tamamlayan Ümit Aydoğdu, " Üçüncü lig olmak üzere görüştüğüm birçok takım var. Teklifleri değerlendireceğim. Kendime güvenim tam. Eğer üçüncü lig takımlarından birine gidersem orada alacağım idmanla çok daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.