Manisa'da Bugün

Volkan, Süper Lig’in yıldız kalecilerini solladı

SPOR

Lig’de sadece 6 gol yiyen ve tüm maçlarda görev alan başarılı kaleci, yükselen formuyla Manisaspor kalesini emin ellerde tutuyor. Samsun maçında da gol yemeyen Volkan, “en az gol yiyen kaleci” unvanını sürdürdü.

Manisaspor’da Volkan Babacan’ın form grafiği büyük takdir topluyor. Çok iyi bir kamp sürecinden geçen genç kaleci, şu ana kadar 11 maçta kalesinde 6 gol görerek Süper Lig ve PTT 1. Lig’in en az gol yiyen kalecisi unvanına sahip oldu.

MUSLERA VE ONUR’DAN DAHA BAŞARILI

Yaptığı kurtarışlarla kalesinde güven veren Volkan; sırasıyla Karşıyaka, Ankaragücü, Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1’er gol yerken, Adana Demirspor maçında da 2 gol yedi. Toplamda 6 gol yiyen başarılı eldiven, Kartalspor, Şanlıurfa, 1461 Trabzon, Tavşanlı, Göztepe ve Samsunspor maçlarında kalesini gole kapadı. Volkan, Süper Lig’in yıldız kalecileri Volkan Demirel, Muslera ve Onur Kıvrak’ı sollamayı başardı.

EN BAŞARILI SEZONUNU YAŞIYOR

2006-2007 sezonunda İstanbulspor’da kariyerine başlayan ve Fenerbahçe yıldızı parlayan Volkan, Kayserispor’daki yedek geçen serüveninin ardından Manisaspor’da aradığını buldu. Başarılı kaleci, her geçen sezon tecrübe kazanırken, Manisaspor formasıyla takımın en önemli kozlarından biri haline geldi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.