Manisa'da Bugün

YILDIZ KUĞULAR EMİN ADIMLARLA 3-1

SPOR

Seramiksanspor Yıldız Bayan Voleybol Takımı, turnuvanın 3. maçında kendi sahasında karşılaştığı Salihli Belediyespor'u 3-1 yendi.

Uzatmaya giden ve oldukça çekişmeli geçen maçın ilk setinde Yıldız Kuğular, rakibi karşısında 26-24 üstünlük sağladı. İkinci sette tutuk bir oyun sergileyen Kuğular, 18-25 geride kaldı. Maçın diğer iki seti ise 25-15 ve 25-13 Yıldız Kuğuların üstünlüğü ile sona erdi ve 3 puanı alan takım Seramiksan Spor oldu.
Sporcu velileri ve Turgutlu halkının ilgi gösterdiği maç sonucu açıklama yapan Yıldız Takım antrenörü Murat Benekli, ”Yıldız takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz ve bundan sonraki maçlarımızdan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Evet galip gelmek çok önemli ama yaptığımız işte en önemlisi alt yapımızdan iyi oyuncular yetiştirmek biz bunun için yoğun bir mesai harcıyoruz” şeklinde konuştu.
Altyapı koordinatörü Kürşad Çetin ise, "Altyapı takımları olarak çok iyi işler yapacağız. Tabii ki hedefimiz yüksek ancak Murat Hocamla bu konuda aynı düşüncedeyim. Biz alt yapı ailesi olarak en büyük hedefimiz A takıma yetenekli oyuncular kazandırmak ve bunun için yoğun bir tempo içerisindeyiz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.