Manisa'da Bugün

Yunusemre Belediyespor A Takımı İddialı

SPOR

Yunusemre Belediyespor A takımı, 2014-2015 sezonunun hazırlık çalışmalarına başladı.

Mavi-beyazlı futbolcuların ilk antrenmanına katılan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin penaltıdan attığı gol göz doldurdu. Başkan Çerçi, yeni sezon çalışmalarına başlayan Yunusemre Belediyespor A takımı ve alt yapıda oynayan futbolcular ile bir araya geldi. Yeni sezonun ilk antrenmanında Başkan Çerçi’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya Ramis Şiyak ve birim müdürleri de yer aldı. Oyuncular ile yakından ilgilen Mehmet Çerçi, futbolcuları iyi bir sporcu olmaları için sağlıklarına dikkat etmeleri noktasında uyardı. Yunusemre Belediyespor teknik direktörleri ise yeni sezonda iddialı olduklarını belirterek, başarı elde edeceklerini dile getirdi.
İLK GOL BAŞKAN ÇERÇİ’DEN

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yeni sezon çalışmalarının ilk antrenmanında penaltı noktasından gol attı. Atılan gol oyuncular tarafından büyük alkış aldı. Futbolculara seslenen Başkan Çerçi, “İyi bir sporcu olmak istiyorsanız, sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Sizlerden başarı bekliyorum. Belki sizlerin içerisinden 8-10 sene sonra milli takımda oynayan futbolcular da çıkacaktır. Hedefinizi her zaman büyük tutun” dedi.

SPOR TESİSİ YAPILACAK


Yunusmere Belediyespor kulübü olarak yeni olduklarını belirten Çerçi, “Neredeyse sıfırdan başladık. Her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Ülkemizin geleceği adına daha çok gencin spor yapmasını sağlamamız lazım. Spor tesisi sıkıntımız var. Bu sahayı geçici olarak kullanıyoruz. İleri de kendi tesislerimizde çalışacağız. Tesislerimizde sadece bizim için değil diğer kulüplerinde faydalanmaları için imkan sağlayacağız. Çünkü biz herkesin belediyesiyiz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.